Reclameborden

Uw product verkopen of een actie promoten: reclameborden hebben een brede toepasbaarheid. Denk daar bijvoorbeeld aan sporthallen, voetbalvelden, bouwprojecten en tijdelijke activiteiten. Maar ook op bedrijfs- en industrieterreinen mist een reclamebord zijn werking niet.

Sponsorborden, full colour decoratie voor op een beurs, winkel of event? Uw boodschap springt eruit met onze reclameborden van plaatmateriaal. Naast rechthoekige borden is het ook mogelijk om borden te leveren met uitsparing of op vorm gesneden.

Naast tekst kunnen zowel logo's als fullcolours worden gebruikt om tot een gewenst resultaat te komen. De reclameborden kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, zoals o.a. Trespa, dibond (aluminium), pvc en acrylaat. Dresign adviseert u graag voor het juiste materiaal geschikt voor uw doeleind. Met de kwaliteit van onze materialen bent u verzekerd van jarenlang plezier.

Uw eigen ontwerp of uw idee door ons laten vormgeven? Onze ontwerpers helpen u graag.

Vraag direct een offerte aan

Offerte formulier
Wilt u een offerte ontvangen, vul dan onderstaande velden zo compleet mogelijk in. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe beter wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en kosten.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
E-mailadres *
Betreft *
Aantal *
Informatie over maten
Toelichting*

Zijn uw e-mailadres en telefoonnummer goed ingevuld? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Drésign Beletteringen - Hendrik Ido Ambacht

DRéSIGN BELETTERINGEN

Drésign beletteringen is de specialist in buitenreclame voor o.a. hendrik-ido-ambacht, zwijndrecht en dordrecht. Gevelreclame, autobelettering, vlaggen of banieren: bij Drésign bent u aan het adres voor echt vakmanschap. Uw auto laten wrappen of ramen laten blinderen: drésign werkt alleen met de beste materialen en mensen met minimaal 10 jaar ervaring.

Drésign

 • Leveringsvoorwaarden
 • Contact ons
 • Buitenreclame
 • Vlaggen
 • Contactgegevens

  Drésign Beletteringen
  Noordeinde 170
  3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
  Zuid Holland
  ☎ 078 684 93 22
  ✉ info@dresign.nl
  BTW : NL002031315B22

  Inloggen

  Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op registreren.

  Je bent niet ingelogd

  E-mailadres
  Password

  Ik heb geen account en wil registreren

  Sluit venster