Carwrapping

Hoeveel auto's komt u per dag tegen? Dag in dag uit passeert u honderden mensen. Maak van uw wagen een echte eyecatcher door deze volledig in te pakken. Notenhouten dashboard? Daar lachen we om bij Dresign: notenhouten auto! Of wat dacht u van een echt chocolade bruine auto voor een chocolaterie. De mogelijkheden houden op bij de grenzen van uw fantasie. Maar niet alleen bijzondere printen worden gebruikt bij het wrappen: misschien heeft u een aparte huisstijlkleur die niet leverbaar is: overspuiten is veel duurder. De wrapfolie beschermt zelfs de orginele lak en beschermt uw wagens dus ook tegen steenslag.  Ook bij het wrappen van wagens gebruiken wij alleen de beste foliesoorten om te zorgen voor jarenlange prachtige reclame. 

Ook zijn er speciale folies verkrijgbaar in metallic, zilver of structuurvinyl. Het is zo gek niet te verzinnen of wij maken het.

niets is te gek

Niet alleen auto's zijn volledig in te pakken met folie, maar met deze techniek kan natuurlijk van alles beplakt worden: aanhangwagens of bijvoorbeeld een informatiebalie. 

Voordelen

 • Sneller en flexibeler dan overspuiten
 • De folie is naderhand te verwijderen
 • Bescherming van de orginele lak
 • Niets is te gek!

Vraag direct een offerte aan

Offerte formulier
Wilt u een offerte ontvangen, vul dan onderstaande velden zo compleet mogelijk in. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe beter wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en kosten.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
E-mailadres *
Betreft *
Aantal *
Informatie over maten
Toelichting*

Zijn uw e-mailadres en telefoonnummer goed ingevuld? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Drésign Beletteringen - Hendrik Ido Ambacht

DRéSIGN BELETTERINGEN

Drésign beletteringen is de specialist in buitenreclame voor o.a. hendrik-ido-ambacht, zwijndrecht en dordrecht. Gevelreclame, autobelettering, vlaggen of banieren: bij Drésign bent u aan het adres voor echt vakmanschap. Uw auto laten wrappen of ramen laten blinderen: drésign werkt alleen met de beste materialen en mensen met minimaal 10 jaar ervaring.

Drésign

 • Leveringsvoorwaarden
 • Contact ons
 • Buitenreclame
 • Vlaggen
 • Contactgegevens

  Drésign Beletteringen
  Noordeinde 170
  3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
  Zuid Holland
  ☎ 078 684 93 22
  ✉ info@dresign.nl
  BTW : NL002031315B22

  Inloggen

  Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op registreren.

  Je bent niet ingelogd

  E-mailadres
  Password

  Ik heb geen account en wil registreren

  Sluit venster