Home > >

Raamdecoratie

Met de diverse soorten hoogwaardige folie kan Dresign uw ramen tot een eyecatcher maken. Denk hierbij natuurlijk als uitstraling voor uw bedrijf, maar dat niet alleen! 

Etchfolie

Eén van de meest voorkomende is etchfolie (Zandstraaleffect). Door het gebruik van de gematteerde etchfolie kan privacy gecreëerd worden in een bepaalde ruimte. Hiermee voorkomt u inkijk door de ramen, maar de ramen laten nog steeds het licht naar binnen.Kantoorruimtes, leslokalen of andere ruimten kunnen op deze manier optisch gescheiden worden. Etsfolie is kleurloos leverbaar, maar ook in zilver, goud, groen of blauwtint.

Uit de folie kunnen ook teksten of logo's worden gesneden. In combinatie met kleurenfolie zijn met etchfolie mooie chique designs te creëren. Raambelettering is bovendien een aantrekkelijk alternatief bij ruimtegebrek of wanneer het niet toegestaan is om op uw pand reclameborden aan te brengen. 

Inbraakwerende folie

Het beplakken van de ramen kan inbraakvertragend werken of om directe inval van zonlicht tegen te gaan. Bij het kapotgaan van de ruit zorgt de folie ervoor dat scherven vastblijven zitten en niet rondvliegen, zo ontstaat er een veiligheidsschild die inbraken verhinderen en letsel voorkomen. Wilt u juist wel doorkijk, maar wel de voordelen van folie, dan is ook transparante folie leverbaar.

UV werende raamfolie

Glasheldere uv-werende folie weerkaats de schadelijke uv-stralen, terwijl het zonlicht wordt doorgelaten. Op deze manier kan er nog steeds naar binnen gekeken worden, maar ondervind u niet de nadelige effecten van uv-straling zoals verkleuring.

 

 

Vraag direct een offerte aan

Offerte formulier
Wilt u een offerte ontvangen, vul dan onderstaande velden zo compleet mogelijk in. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe beter wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en kosten.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
E-mailadres *
Betreft *
Aantal *
Informatie over maten
Toelichting*

Zijn uw e-mailadres en telefoonnummer goed ingevuld? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Drésign Beletteringen - Hendrik Ido Ambacht

DRéSIGN BELETTERINGEN

Drésign beletteringen is de specialist in buitenreclame voor o.a. hendrik-ido-ambacht, zwijndrecht en dordrecht. Gevelreclame, autobelettering, vlaggen of banieren: bij Drésign bent u aan het adres voor echt vakmanschap. Uw auto laten wrappen of ramen laten blinderen: drésign werkt alleen met de beste materialen en mensen met minimaal 10 jaar ervaring.

Drésign

 • Leveringsvoorwaarden
 • Contact ons
 • Buitenreclame
 • Vlaggen
 • Contactgegevens

  Drésign Beletteringen
  Noordeinde 170
  3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
  Zuid Holland
  ☎ 078 684 93 22
  ✉ info@dresign.nl
  BTW : NL002031315B22

  Inloggen

  Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op registreren.

  Je bent niet ingelogd

  E-mailadres
  Password

  Ik heb geen account en wil registreren

  Sluit venster