Home > >

Fullcolour prints 

De techniek en beschikbare materialen maken het mogelijk om de mooiste prints te maken op bijvoorbeeld folie of papier. Maar ook textiel of pvc materiaal heeft weer zijn eigen mogelijkheden. Op deze manier kan in principe van alles een prachtig reclame object gemaakt worden. Bijna iedere afbeelding kan gebruikt worden om uw naam onder de aandacht te brengen. Het gebruik van fullcolours geeft uw reclame-uiting een zeer hoge attentiewaarde en luxe uitstraling.

Met een full colour print kunt u alle kanten op van balie tot wand, van scooter tot vrachtwagen. Dresign heeft al talloze unieke objecten gemaakt. 

Stickers of andere reclame in full colour op maat gesneden

De fullcolours kunnen worden voorzien van een laminaat, waardoor buiten langer meegaan. Ook kunnen wij de prints voorzien van een snijlijn zodat de machine deze vormen meteen na het printen kan uitsnijden. Het voordeel is dat we hiermee heel snel kunnen leveren, maar dat niet alleen: met het printen op zelfklevende folie en het laten snijden door onze printer, kunnen wij stickers op maat voor u printen in iedere oplage. Snel stickers nodig? Neem dan zeker contact met dresign op.

Sinds 10 april beschikken we over een nieuwe HP Latex printer, milieuvriendelijker en direct droog na het printen zodat we nog sneller kunnen leveren aan onze klanten. 

Vraag direct een offerte aan

Offerte formulier
Wilt u een offerte ontvangen, vul dan onderstaande velden zo compleet mogelijk in. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe beter wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en kosten.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
E-mailadres *
Betreft *
Aantal *
Informatie over maten
Toelichting*

Zijn uw e-mailadres en telefoonnummer goed ingevuld? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Drésign Beletteringen - Hendrik Ido Ambacht

DRéSIGN BELETTERINGEN

Drésign beletteringen is de specialist in buitenreclame voor o.a. hendrik-ido-ambacht, zwijndrecht en dordrecht. Gevelreclame, autobelettering, vlaggen of banieren: bij Drésign bent u aan het adres voor echt vakmanschap. Uw auto laten wrappen of ramen laten blinderen: drésign werkt alleen met de beste materialen en mensen met minimaal 10 jaar ervaring.

Drésign

 • Leveringsvoorwaarden
 • Contact ons
 • Buitenreclame
 • Vlaggen
 • Contactgegevens

  Drésign Beletteringen
  Noordeinde 170
  3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
  Zuid Holland
  ☎ 078 684 93 22
  ✉ info@dresign.nl
  BTW : NL002031315B22

  Inloggen

  Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op registreren.

  Je bent niet ingelogd

  E-mailadres
  Password

  Ik heb geen account en wil registreren

  Sluit venster